Hay Day storing overzicht & meldingen

Is er een Hay Day storing?

Hay Day storing melden

Als die-hard Hay Day spelers willen we natuurlijk wanneer we willen van onze game kunnen genieten πŸ˜€

Helaas is dat niet altijd mogelijk vanwege een storing: Daar heeft de game helaas wel eens last van.

Kun je zelf een Hay Day storing oplossen?

Gelukkig soms wel!

Soms lijkt het alsof er een storing is terwijl dat in werkelijkheid niet zo is: Het ligt dan vaak aan je eigen verbinding en/of toestel waaropΒ  je het speelt. En dat kun je in 9 van de 10 gevallen zelf oplossen! πŸ™‚

Veel voorkomende storingen

De app laad niet

Dit is een van de meest voorkomende storingen. De Hay Day app start wel maar stopt dan met laden. Je blijft vaak het beginscherm zien of je krijgt een zwart scherm.

De oplossing hiervoor is simpel: Sluit de app helemaal (dus niet alleen wegklikken). Hierna zou de app weer normaal moeten laden. Als dat niet het geval is: Herstart je telefoon compleet, dit zou de oplossing moeten zijn in dat geval.

Als het nu nog niet werkt heeft de Hay Day app waarschijnlijk een update nodig of is je verbinding offline.

Ervaar je een andere storing dan bovenstaande? Of heb je tips om zelf een storing (sneller) te kunnen oplossen, plaats dan even een reactie πŸ™‚

15 gedachten over “Hay Day storing overzicht & meldingen”

  1. Hallo allemaal,
    Ik heb een vraagje mijn stad laadt helemaal niet heb het vorige seizoen wel kunnen spelen naar nu blijft tie gewoon op het bord staan met de tokens. Ik heb hayday verwijderd en er op nieuw op gezet, maar helaas nog Steeds niet. Heeft iemand een idee wat het wel kan zijn?

Plaats een reactie