Hay Day storing overzicht & meldingen

Is er een Hay Day storing?

Hay Day storing melden

Als die-hard Hay Day spelers willen we natuurlijk wanneer we willen van onze game kunnen genieten 😀

Helaas is dat niet altijd mogelijk vanwege een storing: Daar heeft de game helaas wel eens last van.

Kun je zelf een Hay Day storing oplossen?

Gelukkig soms wel!

Soms lijkt het alsof er een storing is terwijl dat in werkelijkheid niet zo is: Het ligt dan vaak aan je eigen verbinding en/of toestel waarop  je het speelt. En dat kun je in 9 van de 10 gevallen zelf oplossen! 🙂

Veel voorkomende storingen

De app laad niet

Dit is een van de meest voorkomende storingen. De Hay Day app start wel maar stopt dan met laden. Je blijft vaak het beginscherm zien of je krijgt een zwart scherm.

De oplossing hiervoor is simpel: Sluit de app helemaal (dus niet alleen wegklikken). Hierna zou de app weer normaal moeten laden. Als dat niet het geval is: Herstart je telefoon compleet, dit zou de oplossing moeten zijn in dat geval.

Als het nu nog niet werkt heeft de Hay Day app waarschijnlijk een update nodig of is je verbinding offline.

Ervaar je een andere storing dan bovenstaande? Of heb je tips om zelf een storing (sneller) te kunnen oplossen, plaats dan even een reactie 🙂

63 gedachten over “Hay Day storing overzicht & meldingen”

 1. Hallo ook ik kom sinds 2 dagen niet op hay day…..hij schijnt te willen opstarten, dan komen idd de wolken en de zwarte vogel en dan krijg ik melding…..geen verbinding met de server terwijl alles voor de rest het wel doet op tablet…..dan komt het zwarte scherm///////en hoe nu verder?????????????????

  Beantwoorden
  • Hallo iedereen,
   Ik heb voor mezelf de oplossing gevonden en misschien voor jullie ook!
   Ikzelf speel Hay Day op een iPad Apple versie 10.3.3, en kon de laatste tijd ook niet meer naar de boerderij.
   De oplossing:
   – Ga naar “Instellingen” op je iPad (of ander device), tik op “Algemeen” en dan op “info” en noteer je wifi-adres op een papier.
   – Ga terug naar “Algemeen” en scroll naar beneden en tik op “Stel opnieuw in”, tik dan op “herstel alle instellingen”.
   – Nadat je terug beeld hebt ga terug naar “Instellingen ->Algemeen->Info” en kijk of je wifi-adres nog ingevuld is, zo niet vul het in.
   – Normaal kun je nu terug Hay Day spelen.

   MVG. willy

   Beantwoorden
 2. Mijn dorpsevenement is de laatste keer niet goed afgesloten door het programma.
  Ik merk aan de punten voor het benzinerad dat een nieuw dorpsevenement is gestart maar bij mij is de oude niet afgesloten. Ik kan dus nu niet meedoen.!!!
  Mijn ervaring met de helpdesk is tegenwoordig erg slecht. Je krijg gewoon geen antwoord meer als je iets meldt.

  Beantwoorden
 3. Beste Hay Day team,
  Ik kan sinds gister middag niet meer op hay Day komen.
  De verbinding lukt niet, heb alles al geprobeerd.
  Heb internet, heb de tablet opnieuw opgestart, alle geschiedenis gewist en nog kwam ik er niet op. Nog steeds niet, kunnen jullie mij helpen?
  Hartelijk dank,
  Petra’s Paradijsje

  Beantwoorden
 4. Al twee a drie dagen kan ik hay day niet opstarten. Hij knalt er uit zodra de wolken in beeld komen. Heb alles hierboven al geprobeerd maar het heeft niet mogen baten. Iemand nog andere ideeën?

  Beantwoorden
 5. Spel stopt als ik iets wil kopen uit de krant of van vrienden. Ik kan alleen nog verkopen en niks meer kopen aangezien het spel dan opnieuw opgestart moet worden. Omdat bepaalde gewassen opraken of producten die je nodig hebt zou het fijn zijn als je het kon kopen maar sinds vanmorgen onmogelijk. Iemand hetzelfde probleem?

  Beantwoorden
 6. 1 april, geen grap, ik ben vanaf gisteravond bezig, na de laatste up date om een taak te doen voor 50 punten, 3 tomatensap, ik heb er inmiddels 4 gemaakt, hey symbooltje rechts boven wat geld knippert of verdwijnt uit beeld, en er is nog geen een tomatensap opgeteld, ook verdwijnt hij niet van het bord waardoor ik geen nieuwe taak kan starten, ik baal hiervan als ervaren hay day speler.

  Beantwoorden
 7. Sinds vrijdag 20 maart opent de app op eens niet meer. “Server reageert niet. Controleer internet verbinding”. Die is prima.

  Hoe los ik dit op?

  Ben straks uit de leuke, actieve buurt gegooit. 😕

  Beantwoorden
  • Ik heb sinds 3 dagen hetzelfde probleem. Dit deed zich voor na de laatste update.

   Ook mijn internet verbinding is prima. Het probleem doet zich alleen voor bij HayDay.

   Dus ook ik zou graag horen waar dit probleem vandaan komt en hoe ik het kan oplossen.

   Beantwoorden
  • Ik heb sinds 3 dagen hetzelfde probleem. Dit deed zich voor na de laatste update.

   Ook mijn internet verbinding is prima. Het probleem doet zich alleen voor bij HayDay.
   Opnieuw opstarten helpt ook niet.

   Dus ook ik zou graag horen waar dit probleem vandaan komt en hoe ik het kan oplossen.

   Beantwoorden
  • Kan ook al vanaf zondag niet meer hay day spelen, valt telkens weg! Heb al van alles geprobeerd maar is me nog steeds niet gelukt! HELP!

   Beantwoorden
 8. Mijn hay day laadt niet op mijn iPad. Alles al geprobeerd: app afgesloten, ipad herstart, facebook afgesloten, gamecentre uitgelogd en opnieuw ingelogd. Niets helpt. Kheb de laatste versie dus geen update nodig. Op mijn telefoon doet ie het wel. Wie heeft de oplossing?

  Beantwoorden
 9. Ik kan hay day niet laden. Halverwege stopt ie met laden en zegt geen verbinding met server terwijl clash of clans wel speelt en laadt en ik heb wel internet

  Beantwoorden
 10. Kan niet naar de stad hij blijft de hele tijd laden dit al vanaf gisteren al van alles geprobeerd! De hele buurt heeft er last van dus denk een storing of zo

  Beantwoorden
 11. Ik wordt na de update er steeds uitgegooid en hayday is super traag.
  Ik kan nietmijn probleem via hayday aangeven want ik word er uitgegooid ook als ik in het dorp wil. Ook probleem met conversatie medespelers.

  Beantwoorden
 12. Hallo, mijn vis gronden werken niet. Iedere keer als ik de boot neem gooit hij mij uit het spel en moet ik va de app opnieuw starten en dat bij 2 accounts. Ik kan zo mijn visderby niet afmaken, moet nog een paar vissen vangen en dan ben ik klaar

  Beantwoorden
 13. Sinds twee dagen laadt mijn Hay-Day niet meer. De internetverbinding is goed en weet niet wat verder te doen. Alles uitgezet en weer opnieuw opgestart, maar ook dat helpt niet. Wie kan mij helpen.

  Agnes.

  Beantwoorden
 14. Hallo allemaal,
  Ik heb een vraagje mijn stad laadt helemaal niet heb het vorige seizoen wel kunnen spelen naar nu blijft tie gewoon op het bord staan met de tokens. Ik heb hayday verwijderd en er op nieuw op gezet, maar helaas nog Steeds niet. Heeft iemand een idee wat het wel kan zijn?

  Beantwoorden

Plaats een reactie